Παιδικό Βιβλίο

Παιδικό Βιβλίο: Η Μόλλυ Ρόουζ και το Συνέδριο των Μελισσών! Της συγγραφέα Πόλλυ Αντωνιάδη.

Το νέο βιβλίο της @antoniadipolly μοσχοβολάει Άρωμα Λουλουδιών!! Aπό τη σειρά @molly_rose_fairytale!

Η Μόλλυ Ρόουζ και το συνέδριο των Μελισσώνείναι ένα οικολογικό παραμύθι που Ψυχαγωγεί, Ενημέρωνει και Εκπαιδεύει τους μικρούς αναγνώστες, να αποκτήσουν τη Συνείδηση να προστατεύουν το περιβάλλον που ζουν!!

Η ενδιαφέρουσα και καλογραμμένη ιστορία, πλέκει το εγκώμιο του πιο ισορροπημένου είδους της οικογένειας των εντόμων. Του βασιλείου των Μελισσών!

  • Τι συμβαίνει στην κοινωνία των μελισσών;
  • Γιατί τα μελίσσια βρίσκονται σε κίνδυνο;
  • Άραγε υπάρχει τρόπος να τα βοηθήσουν τα παιδιά;

«Αν όλοι συμμαχίσουμε με τη μέλισσα, τότε δεν θα είναι ποτέ ξανά μόνη στον αγώνα της για επιβίωση».

…από το εσωτερικό του βιβλίου.
Παιδικό Βιβλίο: Η Μόλλυ Ρόουζ και το Συνέδριο των Μελισσών! Πόλλυ Αντωνιάδη. περιβάλλον, οικολογία μέλισσες

Τι συμβαίνει όμως όταν αυτές βρίσκονται στον μεγάλο κίνδυνο, αυτόν της εξαφάνισης του είδους τους; Πώς οι μέλισσες μετά από πολλές προτάσεις και πολύ σκέψη, θα πάρουν τη σωστή απόφαση; Πώς θα ζητήσουν την κατανόηση που απαιτείται για να επιβιώσουν; Ποιος μπορεί να αντιληφθεί τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται και να τις βοηθήσει;

Μα φυσικά, τα παιδιά θα δώσουν τη λύση! Διότι η Μέλισσα, είναι η καλύτερη φίλη του οικοσυστήματος μας και με το παιδικό βιβλίο Η Μόλλυ Ρόουζ και το συνέδριο των Μελισσών, θα τη γνωρίσουμε καλύτερα!

«Αγαπώ τη μέλισσα σημαίνει, αγαπώ  το περιβάλλον. Αγαπώ τη ζωή!»

…από το εσωτερικό του βιβλίου.

Πόσα χρόνια κατοικεί η μέλισσα στη γη; Οι μέλισσες φτιάχνουν μόνο μέλι; Ποια είναι η σχέση τους με τα φυτά και τα λουλούδια; Γιατί εξαφανίζονται; Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

«Ένα βιβλίο για το θάρρος να εκφράζουμε τη γνώμη μας και για τη δύναμη που έχουμε όταν αγωνιζόμαστε για έναν κοινό σκοπό».

…από το εσωτερικό του βιβλίου.

Αυτές οι μικρές ερωτήσεις, βρίσκουν σημαντικές απαντήσεις στο βιβλίο Η Μόλλυ Ρόουζ και το συνέδριο των Μελισσών! Όλα τα παιδιά θα πρέπει να κατανοήσουν, πως λειτουργεί το οικοσύστημα του υπέροχου πλανήτη μας!

Ακολουθούμε τις απλές οδηγίες, για να βοηθήσουμε τις μέλισσες να κάνουν σωστά, αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά!

“Η Μόλλυ Ρόουζ και το συνέδριο των Μελισσών” κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία. Επίσης, μπορείτε να το παραγγείλετε και μέσω e-mail στο

molly@mollyrosebakery.co.uk.

Η Μόλλυ Ρόουζ και το συνέδριο των Μελισσών είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς της Μόλλυ Ρόουζ, @molly_rose_fairytale! Πίσω από την ιδέα των βιβλίων με τη ζαχαρένια εικονογράφηση, βρίσκεται η συγγραφέας και ζαχαροπλάστης Πόλλυ Αντωνιάδη, που μας χαρίζει απλόχερα, μερικές από τις εκλεκτές συνταγές Μελιού!

Κέικ μελιού με δροσερά blueberries και λεμόνι! Καλοκαιρινό cheesecake με λαχταριστές φράουλες και ένα θρεπτικό σπιτικό παστέλι!

Ακολούθησε τη Μόλλυ Ρόουζ στο λογαριασμό της στο Instagram, αλλα και στο Facebook!

Παιδικό Βιβλίο: Η Μόλλυ Ρόουζ και το Συνέδριο των Μελισσών! Πόλλυ Αντωνιάδη. περιβάλλον, οικολογία μέλισσες

Μέσα στο βιβλίο θα βρεις υπέροχες Συνταγές για πεντανόστιμα επιδόρπια και Συμβουλές για πετυχημένους μικρούς κηπουρούς!!

Όσο για τα μικρά σας παιδάκια, τους υπέροχους μικρούς σας αναγνώστες, με τις σπουδαίες συμβουλές της γιαγιάς της Μόλλυ, θα γίνουν οι πιο πετυχημένοι Μικροί Κηπουροί! Θα απασχοληθούν δημιουργικά και θα ψυχαγωγηθούν παρέα με το χώμα, τους σπόρους και το νερό, για ώρες! Θα κατανοήσουν ότι τα μικρά φυτά που θα φυτέψουν είναι δική τους ευθύνη, ότι θα χρειαστούν φροντίδα, καλόπιασμα και υπομονή!

Η μητέρα γη θεραπεύεται με ένα χάδι αρκεί να μη ξεχνάμε να  της δείχνουμε συχνά την αγάπη μας!

Παιδικό Βιβλίο: Η Μόλλυ Ρόουζ και το Συνέδριο των Μελισσών! Πόλλυ Αντωνιάδη. περιβάλλον, οικολογία μέλισσες

Διάβασε ακόμα: ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ “ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΛΛΥ ΡΟΟΥΖ”;

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

4 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *