ΕΠΙΚΟΝ μέλι
Νόστιμες Μαγειρικές

Με το “ΕΠΙΚΟΝ” μέλι, ετοιμαστείτε για ένα μελένιο καλοκαίρι!!

Eδώ και καιρό στο μυαλό μου, τριγύριζε η ιδέα να εισάγω το mamakabariemai.gr στον υπέροχο μαγειρικό κόσμο! Δεν ήξερα όμως από ποια ιδέα να ξεκινήσω… Να σας προτείνω υπέροχα διαλεγμένα από τη mamaka μαγειρικά προϊόντα ή δοκιμασμένες νόστιμες συνταγές;

Με το “ΕΠΙΚΟΝ” μέλι έχω τη δυνατότητα να κάνω και τα δύο, ταυτόχρονα!

Θα σας γλυκάνω μελώνοντας το καλοκαίρι σας, με το πιο διαδεδομένο superfood της κουζίνας της mamakas!

Το μέλι, το πιο μαγικό συστατικό της φύσης, απολύτως φυσικό από τις μέλισσες εργάτριες του οικοσυστήματος μας. Αυτού του πρότυπου κοινωνίας, που σαν από θαύμα ο Θεός έφτιαξε για τη φύση και τους ανθρώπους.

ΕΠΙΚΟΝ μέλι

Το “ΕΠΙΚΟΝ” μέλι είναι το μυστικό συστατικό για όλες τις επιτυχημένες γλυκιές συνταγές και κανένας δεν πρόκειται να του αντισταθεί!

Γιατί η ΑΓΑΠΗ της εταιρίας για το μέλι, ξεχυλίζει ακόμα και στη μικρή ιστορία της ίδρυσης της!

Η εταιρία “ΕΠΙΚΟΝ” μέλι… ξεκίνησε από αγάπη!

Από την προσπάθεια ενός ανθρώπου, να φτιάξει με τα χέρια του κάτι ολόδικό του, κάτι για το οποίο θα μπορεί να νιώθει υπερήφανος! Η μελισσοκομία ήταν τελικώς αυτό που έψαχνε να δημιουργήσει, για να μπορεί να δίνει όλη την ενέργειά του με ευχαρίστηση. Και τα κατάφερε!

ΕΠΙΚΟΝ μέλι

Βρείτε εδώ, την υπέροχη συνταγή για pancakes με “ΕΠΙΚΟΝ” μέλι, από το mamakabariemai.gr! Γρήγορη και εύκολη για όλη την οικογένεια και κυρίως για τα παιδάκια μας, τους μικρούς μας θησαυρούς!

Το “ΕΠΙΚΟΝ” μέλι παράγεται από τον Κωνσταντίνο Χατζηκομπή, έναν νέο σε ηλικία, μικρό παραγωγό που εγγυάται τη φρεσκάδα του της παραγωγής του με τα περιορισμένα κιλά που παράγει κάθε χρόνο και με μελίσσια αποκλειστικά δικά του.

Με ζήλο κάθε χρόνο, μεταφέρει της κυψέλες στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Πηλίου στη Θεσσαλία, για να παραχθούν πέντε από τα πιο εύγευστα είδη μελιού! Ανθέων, Καστανιάς, Βελανιδιάς, Ερείκης και Κουμαριάς! Από τη ποικιλία του “ΕΠΙΚΟΝ” μέλι, δεν μπορεί να λείπει το μέλι Πεύκου, που συλλέγεται στην εξοχή, του νησιού της Εύβοιας καθώς και Κερήθρα με μέλι, Βασιλικό πολτό και Γύρη νωπή.

ΕΠΙΚΟΝ μέλι

Αναζητήστε όλες τις Ποικιλίες Μελιού που παράγει για εσάς το “ΕΠΙΚΟΝ” μέλι, στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook!

Τη στιγμή που άνοιξα το καπάκι της προσεγμένης γυάλινης συσκευασίας με την απαραίτητη Ετικέτα Ασφαλείας, μου έκανε εντύπωση η κρυστάλλωση του μελιού! Απόδειξη της ποιότητας του και των φυσικών ιδιοτήτων του.

Το “ΕΠΙΚΟΝ” μέλι, είναι σύμμαχος  της mamakas που θέλει να προσφέρει μια πολυβιταμινούχα τροφή για το παιδί της.

Σε κάθε μια συσκευασία του “ΕΠΙΚΟΝ” μέλι, αναγράφονται σημαντικές πληροφορίες για το προϊόν που μόλις αγόρασα, κάνοντας με να αισθάνομαι ακόμα φορά, πως έκανα την σωστή επιλογή!

Ο Μελισσοκομικός Κωδικός Κυψέλης από την οποία παράχθηκε το μέλι που αγόρασα, το όνομα και το τηλέφωνο του κ. Κωνσταντίνου Χατζηκομπή του νόμιμου παραγωγού του! Ενώ η Ημερομηνία Παραγωγής και Λήξης είναι πολύ πρακτική, για την διάρκεια που μπορώ να το καταναλώσω εγώ και η οικογένειά μου!

Παραγγείλετε το “ΕΠΙΚΟΝ” μελί και στο e-shop

e-paradosiaka.gr !

ΕΠΙΚΟΝ μέλι
“ΕΠΙΚΟΝ” μέλι!
Πληροφορίες  για το Μέλι, που όλοι θα πρέπει να γνωρίζουμε! 
  • Η κρυστάλλωση του μελιού αποτελεί φυσική ιδιότητα και δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του.
  • Η επαναφορά του στην αρχική του κατάσταση γίνεται με ήπια θέρμανση (μπεν-μαρι).
  • Διατηρείται σε σκοτεινό και άοσμο χώρο!

Ευχαριστούμε “ΕΠΙΚΟΝ” μέλι για την υπέροχη γεύση, το κεχριμπαρένιο χρώμα και τις βιταμίνες που δυναμώνουν όλα τα παιδιά!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

3 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *