Παιδικό Βιβλίο

Όλοι βλέπουμε την ίδια γάτα

Όλοι βλέπουμε άραγε, την ίδια γάτα;

Παρόλο που ο τίτλος του βιβλίου δηλώνει καταφατικός, αυτό το μοναδικό βιβλίο με το μερικώς επαναλαμβανόμενο κείμενο, την όχι εξεζητημένη εικονογράφηση και τα ρεαλιστικά χρώματα, είναι μεγάλη πρόκληση για εκείνους που νομίζουν πως έτσι κι αλλιώς, βλέπουν την ίδια γάτα.

Ένα περιποιημένο σκληρόδετο βιβλίο, που οξύνει την παρατηρητικότητα, την περιέργεια και τη φαντασία.

Προκαλεί ποικιλίες συζητήσεις, εξαιτίας των αντιδράσεων των μικρών παρατηρητών κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης.

Ένα βιβλίο, χωρίς πολλά λόγια άλλα με πολύ τροφή για σκέψη.

Προκαλέστε τα μικρά σας να εκφραστούν μέσα από τον προφορικό λόγο, κατακτώντας το εργαλείο της περιγραφικής διήγησης. Θα σας εκπλήξει πως θα αποτυπώνεται κάθε φορά, ο σκοπός της ιστορίας μέσα από τις γνώσεις και τις εικόνες που θα έχουν αποκομίσει από εσάς, τον κύριο βοηθό τους στο ταξίδι τις ανάγνωσής και του εν δυνάμει εικαστικού που όλοι, λίγο πολύ είμαστε!

Καλές Αναγνώσεις!

Ο τρόπος που διάλεξα, για την ελευθερία του νου μου και της έκφρασης, στα χρόνια του κορονοϊού. Το ταξίδι που ξεκινάω μαζί σου, θα μας απελευθερώσει και θα μας παροτρύνει για νέες στεριές, με αστείρευτη έμπνευση, οδηγώντας μας σε περιπετειες ντυμένες με τη σκοπιά της καινούριας ματιάς. Αυτή είναι η ευχή μου... να πιάσει τόπο η προσπάθεια μου αυτή, που ετούτη τη στιγμή μέσα από τις λέξεις, δείχνει σε εσένα το ταπεινό νόημα της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.