λουλού το ταξιδιάρικο σκυλάκι
Παιδικό Βιβλίο

Παιδικό Βιβλίο: Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι! Της Ζέτας Γκέκα.

Πώς γίνεται ένα κουτάβι να αγαπά τα ταξίδια και τις περιπέτειες;

Στο βιβλίο της Ζέτας Γκέκα γίνεται! Άλλωστε οι ιστορίες στα παιδικά βιβλία δίνουν φτερά στους μικρούς αναγνώστες για να καταφέρουν το αδύνατο!

Η Λουλού. το ταξιδιάρικο σκυλάκι είναι ένα παιδικό βιβλίο που περιγράφει τη ζωή ενός μικρού αδέσποτου κουταβιού στους δρόμους, όταν αυτό χάνει τη μαμά του και τα αδελφάκια του.

Λουλού το ταξιδιάρικο σκυλάκι, Ζέτα Γκέκα, ζωοφιλία

Όμως η Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι, δεν είναι απλώς ένα ακόμα παιδικό βιβλίο… είναι ένας σκοπός! Πίσω από το σκληρόδετο εξώφυλλο και τις 32 χάρτινες σελίδες του, κρύβεται έντονη φιλοζωική δράση και η κίνηση της δημιουργού να προσπαθήσει με τον δικό της τρόπο, να αλλάξει λιγάκι τον κόσμο!

Λουλού το ταξιδιάρικο σκυλάκι, Ζέτα Γκέκα, ζωοφιλία

Διαβάσαμε τις περιπέτειες της χαριτωμένης Λουλού, όχι ενοχικά αλλά με την ελπίδα πως οι τελευταίες σελίδες θα φέρουν την ανατροπή και η ιστορία θα έχει το happy end που κάθε παιδικό βιβλίο αξίζει να έχει, υπογραμμίζοντας πως η ελπίδα ποτέ δεν χάνεται, όσες αντιξοότητες και αν υπάρξουν.

Φυσικά και από αυτό το παιδικό βιβλίο δεν λείπει η μαγεία! Το συστατικό που λατρεύουν όλοι οι αναγνώστες, μικροί και μεγάλοι!

Λύστε τυχόν απορίες τους και εξηγήστε τους, τι είναι η Υιοθεσία Ζώων! Αν θέλετε, μπορείτε να διευρύνετε τη συζήτηση εξηγώντας τους επίσης, τι είναι η Υιοθεσία ενός μικρού Παιδιού.

Ας μη τυλίγουμε σφιχτά τα παιδιά μας, με το πέπλο της τάξης και της ηθικής… Ο κόσμος που ζούμε δεν είναι τέλειος. Καλό είναι να έχουν στο πίσω μέρος του μικρού τους μυαλού, μερικά παραδείγματα προς ΑΠΟΦΥΓΗ.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της “Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι” και μάθετε περισσότερα για την ιστορία, τις δράσεις της και τους τρόπους που μπορούν τα μικρά σας παιδιά, να επικοινωνήσουν μαζί της!!

Μιλήστε στα παιδιά για το κοινωνικό πρόβλημα των αδέσποτων και ενθαρρύνετε τα ζωοφιλικά τους αισθήματα.

Το βιβλίο, Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι, που έρχεται στο χώρο σας με σακούλα δώρου, αποτελεί το πρώτο βιβλίο μιας σειράς ταξιδιάρικων περιπετειών και συνεχίζονται τώρα που η μικρή σκυλίτσα βρήκε την καινούρια της οικογένεια! ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ!

🐾 Για τα βιβλία που αγοράζετε μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, το 15% των εσόδων θα προσφερθεί στο Καταφύγιο Ζώων-Animal Refuge στη Θεσσαλονίκη.

Λουλού το ταξιδιάρικο σκυλάκι, Ζέτα Γκέκα, ζωοφιλία
Λουλού το ταξιδιάρικο σκυλάκι, Ζέτα Γκέκα, ζωοφιλία

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Η Λουλού είναι ένα αδέσποτο σκυλάκι που ζει με τη μαμά της και τα αδερφάκια της σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Το μεγάλο της όνειρο είναι να ταξιδέψει. Αν τη ρωτήσεις «πού» θα σου απαντήσει «παντού»! Περνάει τη μέρα της χαζεύοντας εικόνες από τον κόσμο στο αγαπημένο της βιβλίο και ονειροπολεί. Δυστυχώς, όμως, το εγκαταλελειμμένο σπίτι κατεδαφίζεται, τα αδελφάκια της αιχμαλωτίζονται και η Λουλού μένει μόνη. Μην ξέροντας πού να πάει, αρχίζει να περιπλανιέται έχοντας στο μυαλό της τα τελευταία λόγια που της είπε η μαμά της, ότι είναι ξεχωριστό σκυλάκι και πως σίγουρα θα τα καταφέρει…

Λουλού το ταξιδιάρικο σκυλάκι, Ζέτα Γκέκα, ζωοφιλία
Η Λουλού!

Μπορείτε και εσείς να να παραγγείλετε το βιβλίο “Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι”, για τους ευαισθητοποιημένους μικρούς σας αναγνώστες,χωρίς μεταφορικά, πατώντας εδώ!

Λουλού το ταξιδιάρικο σκυλάκι, Ζέτα Γκέκα, ζωοφιλία
Η Ζέτα Γκέκα, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977, σπούδασε Στατιστική & Ασφαλιστική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Χρηματοοικονομικά στο Alba Graduate Business School και εργάζεται ως Financial Controller. Πάντα τη συγκινούσαν τα παιδικά βιβλία. To 2017, με αφορμή τη λατρεία που νιώθει για το σκυλάκι της τη Λουλού και το πάθος της για τα ταξίδια, άρχισε να γράφει μια σειρά από παραμύθια, θέλοντας μια μέρα να τα κάνει παιδικά βιβλία.
Λουλού το ταξιδιάρικο σκυλάκι, Ζέτα Γκέκα, ζωοφιλία
Η εικονογράφος Μαριλίνα Σκαρπέτα, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1991, σπούδασε μηχανικός πληροφορικής και παράλληλα, σε ηλικία δεκαοχτώ ετών, άνοιξε την πρώτη της επιχείρηση, ένα κατάστημα με χειροποίητα είδη δώρων, γάμου, βάπτισης και διακόσμησης. Λίγα χρόνια αργότερα, σε ηλικία είκοσι έξι ετών, αποφάσισε ότι ήθελα να ξεκινήσει μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που να έχει σχέση με τα ζωάκια που τόσο αγαπά. Έτσι, ξεκίνησε μαζί με τον αγαπημένο της αδερφό Αντώνη, μια κινητή μονάδα περιποίησης ζώων συντροφιάς, το Bubble Van. Μετακόμισε, λοιπόν, στην Αθήνα μαζί με το τετράποδο παιδί της τον σκύλο της τον Κεφτέ. Παράλληλα, η αγάπη της για τις τέχνες, την οδήγησε να σπουδάσει Κόμικς και Illustration.. 

Διαβάστε τη πρόσφατη συνέντευξη της συγγραφέα, στο mamakabariemai.gr και τις δράσεις που κρύβονται πίσω από το βιβλίο της Λουλού!

Λουλού το ταξιδιάρικο σκυλάκι, Ζέτα Γκέκα, ζωοφιλία,

Διαβάστε περισσότερες προτάσεις παιδικών βιβλίων, στο mamakabariemai.gr!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *