Πασχαλινές ιδέες
Εναλλακτικός Τρόπος Ζωής

Πασχαλινές Δραστηριότητες για παιδιά και γονείς!

Σου λέει… Μαμάκα Βαριέμαι και στις Πασχαλινές Διακοπές;;;

Το mamakabariemai.gr σου δίνει ιδέες, πρωτότυπες και δημιουργικές για δραστηριότητες με τις οποίες μπορεί να απασχοληθεί και να χαρεί, ΟΛΗ η οικογένεια!

  • Μεταμορφωθείτε σε κηπουρούς! Ο Πασχαλινός καιρός που γλυκαίνει μέρα με τη μέρα, σας δίνει την ευκαιρία να φροντίσετε και να ανανεώσετε τα φυτά του κήπου ή της βεράντας σας!! Αγοράστε σπόρους σε φακελάκια ή μικρούς βολβούς και φυτέψτε σε πολύχρωμες γλάστρες ή κατευθείαν στο αφράτο χώμα! Μη ξεχνάτε να ποτίζετε τα νέα σας φυτά και σε λίγες μέρες θα χαρείτε τα καινούρια φυντάνια με όμορφα χρώματα και αρώματα! Όσο για τους ανυπόμονους, τα ανθοπωλεία και τα φυτώρια διαθέτουν μικρά ανθισμένα φυτά έτοιμα για μεταφύτευση!
  • Παίξτε τους μικρούς σεφ! Μη διστάσετε να βάλετε τα παιδιά στη κουζίνα! Με την καθοδήγησή σας, αφήστε τα να βοηθήσουν, να πειραματιστούν και φυσικά να δοκιμάσουν! Φτιάξτε νόστιμα τσουρέκια και παραδοσιακά κουλουράκια για να γεμίσει το σπίτι σας Πασχαλινές μυρωδιές!
  • Μικροί ζωγράφοι σε δράση! Η ζωγραφική αποκτά θέμα Πασχαλινό! Σταυρουδάκια, κουνελάκια, αυγουλάκια, λουλουδάκια, ζωάκια, λαμπάδες και στεφάνια!!! Δεν υπάρχει τίποτα που να μη μπορείτε να ζωγραφίσετε αυτή την εποχή! Χρησιμοποιείστε μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, νερομπογιές, δακτυλομπογιές και τέμπερες. Πάρτε πινέλα, παλιές οδοντόβουρτσες και ότι άλλο σκεφτείτε και δημιουργήστε με διάθεση Πασχαλινή!
  • Φτιάξτε Πασχαλινά πάζλ! Το πιο πολύχρωμο εκπαιδευτικό παιχνίδι συνδυάζει τη φαντασία με τη λεπτή κινητικότητα ενώ, η επικοινωνία μεταξύ σας θα απογειωθεί! Πού, πώς μα και γιατί μπαίνει το κομμάτι εδώ και όχι εκεί! Με πάζλ, είτε για μικρά παιδιά είτε για μεγαλύτερα, μαζί με σας, η οικογένεια θα απασχοληθεί για πολλές δημιουργικές ώρες στις Πασχαλινές διακοπές!
  • Δείτε ταινίες με θέμα το Πάσχα! Οργανώστε τις καλύτερες προβολές παιδικών ταινιών στον πιο όμορφο κινηματογράφο, στο σαλόνι του σπιτιού σας! Παρέα με ποπ-κορν και άλλες λιχουδιές που θα επιλέξετε, χαρείτε ο ένας πλάι στον άλλο και γελάστε με την ψυχή σας! Hop- Το πασχαλινό κουνέλι, Winnie the Pooh-Πασχαλινές διακοπές με τον Roo και Οι πασχαλινές περιπέτειες του Bugs Bunny, είναι μερικές από τις παιδικές ταινίες που προτιμούν μικροί και μεγάλοι!

Διάβασε για ακόμα περισσότερες Ιδέες
με όλη την οικογένεια, στο mamakabariemai.gr!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *