αυτός είναι ο κόσμος μας, παιδικό βιβλίο, εκδόσεις μεταίχμιο
Παιδικό Βιβλίο

Αυτός είναι ο κόσμος μας! Παιδικό βιβλίο γνώσεων από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Ποια είναι τα μυστικά για ένα επιτυχημένο βιβλίο;

Υπέροχο εξώφυλλο, πολύχρωμες σελίδες, ζωντανή εικονογράφηση και… πολλές πολλές γνώσεις!

Το παιδικό βιβλίο Αυτός Είναι ο Κόσμος Μας, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο είναι επιτυχημένο γιατι συνδιάζει όλα τα παραπάνω!

Αν ο μικρός σας αναγνώστης έχει ως χαρακτηριστικό του, “την περιέργεια για… Αυτόν τον Κόσμο τότε, αυτό το βιβλίο είναι το κατάλληλο για εκείνον!

Εμείς το αγαπήσαμε γιατί ταξιδέψαμε μαζί του, σε όλες τις ηπείρους αυτού του κόσμου, χαθήκαμε μέσα στις σελίδες του, μάθαμε τόσα και τόσα πράγματα για τους λαούς και το περιβάλλον και κάναμε ευχές να καταφέρουμε να τα δούμε όλα από κοντά!

Το σημαντικότερο; Γνωρίσαμε 20 παιδιά, όμορφα, ενδιαφέροντα και ΜΟΝΑΔΙΚΑ, σαν και τα δικά μας!!

Το βιβλίο, “Αυτός Είναι ο Κόσμος Μας”, Θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο e-shop των εκδόσεων Μεταίχμιο!

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Κάνε ένα ταξίδι στον κόσμο και γνώρισε 20 παιδιά με πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής! Κολύμπησε με χελώνες σε έναν κοραλλιογενή ύφαλο του Νότιου Ειρηνικού… Οδήγησε ταράνδους στη χιονισμένη Σιβηρία… Πέταξε ως το σχολείο σου πάνω σε εναέρια τροχαλία, στους πρόποδες της οροσειράς των Άνδεων… Από τη Νέα Υόρκη μέχρι την αφρικανική σαβάνα, εμείς οι άνθρωποι ζούμε σε πολλούς διαφορετικούς τόπους και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μας ενώνουν όμως τα στοιχεία που έχουμε κοινά!

Διαστάσεις 23,7 Χ 28 εκ.
Σελίδες48
αυτός είναι ο κόσμος μας, παιδικό βιβλίο, εκδόσεις μεταίχμιο

Ανακάλυψε περισσότερα παιδικά βιβλία στο mamakabariemai.gr!

Ο τρόπος που διάλεξα, για την ελευθερία του νου μου και της έκφρασης, στα χρόνια του κορονοϊού. Το ταξίδι που ξεκινάω μαζί σου, θα μας απελευθερώσει και θα μας παροτρύνει για νέες στεριές, με αστείρευτη έμπνευση, οδηγώντας μας σε περιπετειες ντυμένες με τη σκοπιά της καινούριας ματιάς. Αυτή είναι η ευχή μου... να πιάσει τόπο η προσπάθεια μου αυτή, που ετούτη τη στιγμή μέσα από τις λέξεις, δείχνει σε εσένα το ταπεινό νόημα της.

One Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.