Εγκυμοσύνη, μια νέα ζωή Ολιστικός Οδηγός Ενσυναίσθησης, εκδόσεις I Write. βιβλίο
Εναλλακτικός Τρόπος Ζωής

Εγκυμοσύνη, μια νέα ζωή! Ο Ολιστικός Οδηγός Ενσυναίσθησης, από τις εκδόσεις I Write.

Το βιβλίο Εγκυμοσύνη, μια νέα ζωή, αποτελεί ένα τετράδιο Ενθύμησης, Αυτοφροντίδας και Αγάπης για τις μέλλουσες μητέρες και τα παιδιά τους. Όμως εγώ, εκτός από τετράδιο, θα το χαρακτήριζα Οδηγό!

Ο Ολιστικός Οδηγός, που σου καταδεικνύει τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου, να ανακαλύψεις την φωτεινή πλευρά του και μαζί με σένα, να ερωτευτείς αυτό που θα δημιουργηθεί μέσα σου. Το μωρό σου!

Το βιβλίο Εγκύμοσύνη, μια νέα ζωή, προσεγγίζει το θαύμα της εγκυμοσύνης και της γέννησης με σχεδόν ασυνήθιστο για τα ελληνικά πρότυπα τρόπο, προτείνοντας το διαλογισμό, την ολιστική-σφαιρική αντίληψη της υγείας του σώματος και την πνευματική ηρεμία και φώτιση.

Εγκυμοσύνη, μια νέα ζωή Ολιστικός Οδηγός Ενσυναίσθησης, εκδόσεις I Write. βιβλίο
Από το εσωτερικό του βιβλίου.

Διαβάζοντας αυτό το τετράδιο ενθύμησης, αυτοφροντίδας και αγάπης, θα αφουγκραστείς νέες μεθόδους να βρεθείς κοντά στο μικροσκοπικό σου έμβρυο, περνώντας από όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης έως τον πολυαναμενόμενο τοκετό. Έπειτα κρατώντας το μονάκριβο μωρό σου αγκαλιά, θα αισθανθείς έτοιμη και ταυτόχρονα δυνατή, από τη νέα αφετηρία που πλέον καθοδηγεί τη ζωή σου!

Η καθημερινή επανάληψη και πρόθεσή μας για υγεία και ευεξία, δημιουργούν Αληθινά Θαύματα. Αξίζει να το Ζεις! Το σώμα μου και το μωρό μου γνωρίζουν ακριβώς τί χρειάζεται να κάνουν!

Ζωή Σχοινά

Θα μάθεις για τη θεραπευτική χαλαρωτική μάλαξη, πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και το βιβλίο Εγκυμοσύνη, μια νέα ζωή, θα σου προτείνει αιθέρια έλαια, ασφαλή στη χρήση από τον τρίτο μήνα της κύησής σου, όπως η λεβάντα, το τριαντάφυλλο και το ylang ylang, τα οποία θα σε χαλαρώσουν και θα βοηθήσουν να καλυτερέψει η ποιότητα του ύπνου σου.

Εγκυμοσύνη, μια νέα ζωή Ολιστικός Οδηγός Ενσυναίσθησης, εκδόσεις I Write. βιβλίο

Ακόμα και αν δεν είσαι από τις γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα, αυτό το βιβλίο εσωτερικής χαράς και διαυγείας, θα σε αποτοξινώσει και θα σε φέρει πιο κοντά στο βαθύτερο εσωτερικό σου εαυτό! Με γνώμονα τη νευροεπιστήμη, ασκώντας τους 10 οραματισμούς και τα σχέδια ζωγραφικής αντιστρές που περιέχονται, το ενδοκρινικό και νευρικό σου σύστημα θα δυναμώσει και θα ενισχύσει την υγιή λειτουργία των νευροδιαβιβαστών σου.

Θεράπευσε και ενδυνάμωσε τον Εαυτό σου με μία μάλαξη Γονιμότητας, ακόμα και αν η εγκυμοσύνη που επιθυμείς, δεν έχει συμβεί… Ακόμα!

Ζωή Σχοινά

Υπάρχουν τόσα πολλά μυστικά που αφορούν στο θαύμα της εγκυμοσύνης και της γέννησης και όμως δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Αυτό το βιβλίο ενσυναίσθησης θα σου φανερώσει άλλα, απόκρυφα από εσένα, που απλώς δεν έτυχε να σου αποκαλυφθούν νωρίτερα…

Εγκυμοσύνη, μια νέα ζωή Ολιστικός Οδηγός Ενσυναίσθησης, εκδόσεις I Write. βιβλίο

Ανακαλύψτε εδώ το βιβλίο, “Εγκυμοσύνη, μια νέα ζωή”, από τις δικές σας εκδόσεις, I WRITE!

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Οι γυναίκες σήµερα βιώνουν την εγκυµοσύνη ως µια «υποχρεωτική» πορεία στη ζωή τους και µπαίνουν απροετοίµαστες ψυχικά σε αυτή την περίοδο-πρόκληση της ζωής. Η φροντίδα και η ενηµέρωση σε µια εγκυµοσύνη είναι αυτό που θέλω να προσφέρω έτσι ώστε να αναπτυχθεί µια σχέση ανάµεσα στη γυναίκα και το φυσικό της σώµα, ανάµεσα στη µητέρα και το έµβρυο από τις πρώτες ηµέρες της εγκυµοσύνης. Αυτό το Τετράδιο είναι ένα εγχειρίδιο ενθύµησης, αυτοφροντίδας και αγάπης για τις γυναίκες που είναι ήδη έγκυοι ή ετοιµάζονται να κυοφορήσουν, και τους συντρόφους τους. Εδώ, θα συναντηθείτε µε την ειρήνη και τη δύναµη µέσα σας έτσι ώστε συνειδητά να αφεθείτε στη διαδικασία µε Εµπιστοσύνη και Χαρά. Εδώ, για πρώτη φορά ίσως θα έρθετε σε επαφή µε τη µικρή θεά µέσα σας που δεν έχετε συναντήσει ακόµη. Όλα ξεκινούν από το ίδιο µας το σώµα όταν αυτό έρθει σε µια κατάσταση ηρεµίας και χαλάρωσης, Χαράς. Για να έρθουµε σε αυτό το σηµείο, χρειάζεται να σιωπήσουµε και να αφεθούµε στη ροή της ενέργειας που κυλάει µέσα µας, στο µεγαλείο του Δηµιουργού και το απεριόριστο δυναµικό που όλοι είµαστε, σε εκείνο το µέρος όπου Όλα συνδέονται και Όλα συµβαίνουν. Η εγκυµοσύνη είναι µια νέα δυνατότητα. Μια ευκαιρία που προσφέρεται στη ζωή µιας γυναίκας να αναδηµιουργήσει τον εαυτό της και παράλληλα να ζήσει όλο αυτό το θαύµα που συµβαίνει στο σώµα, τον νου και την ψυχή της. Η περίοδος της ενδοµήτριας ζωής αποτελεί µια ευκαιρία να νιώσουµε βαθιά την παρουσία του πνεύµατος στη ζωή µας. Είναι η πλέον καθοριστική για τη ζωή του παιδιού µας, τη δική µας αλλά και της κοινωνίας που ζούµε. Γι’ αυτό πιστεύω µε όλη µου την ψυχή πως «Τα παιδιά που έρχονται στον κόσµο µας και µέσα από εµάς, αξίζουν την πιο Όµορφη και γεµάτη Αγάπη Υποδοχή». Για αληθινά ευτυχισµένες µητέρες, ευτυχισµένα παιδιά, για µια ευτυχισµένη και υγιή κοινωνία!

Σελίδες130
Διαστάσεις14 x 21
Η Ζωή Σχοινά γεννήθηκε το 1963 στο Θησείο, σε µια γειτονιά της Αθήνας, δίπλα στην Ακρόπολη. Ως φυσικοθεραπεύτρια αλλά και ολιστική θεραπεύτρια, ήρθε από πολύ νωρίς σε επαφή µε το σώµα και τις θεϊκές του ιδιότητες. Δηµιούργησε τη δική της επιχείρηση στον τοµέα της υγείας και γνώρισε τον χώρο της µαιευτικής και γυναικολογίας από πολύ κοντά, δουλεύοντας στον χώρο των πωλήσεων και παρακολουθώντας ιατρικά συνέδρια για δεκατέσσερα χρόνια. Απέκτησε µεταπτυχιακό τίτλο στον τοµέα Διοίκησης Ιδιωτικών µονάδων Υγείας. Βρίσκεται στον χώρο της προσωπικής εξέλιξης και γνωριµίας µε τον αληθινό µας εαυτό, µέσα από µια ολιστική θεώρηση της ζωής, από το 2006. Από το 2006 µέχρι και σήµερα συµµετέχει σε οµάδες και σεµινάρια προσωπικής ανάπτυξης. Το 2014 Δηµιούργησε τον Κύκλο Ζωής, έναν κύκλο συναντήσεων χαλάρωσης µε σκοπό την προετοιµασία της γυναίκας και του συντρόφου της στο ταξίδι της εγκυµοσύνης, µε έναν διαφορετικό, πιο συνειδητό και χαρούµενο τρόπο. Αγαπά µε πάθος τους ανθρώπους, τα ταξίδια, το τραγούδι και τον χορό. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει δύο µοναδικές κόρες, την Κωνσταντίνα και την Ιωάννα.

Εγκυμοσύνη, μια νέα ζωή Ολιστικός Οδηγός Ενσυναίσθησης, εκδόσεις I Write. βιβλίο

Βρείτε στο mamakabariemai.gr, περισσότερες προτάσεις, Εναλλακτικού Τρόπου Ζωής!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *