η Αλίκη στη χώρα των λέξεων
Επιτραπέζιο

Επιτραπέζια Zito! Η Αλίκη στη Χώρα των Λέξεων!

Ώρα για επιτραπέζια παιχνίδια!

Τα επιτραπέζια δεν παίζονται μόνον τα Σαββατοκύριακά, όταν ο μπαμπάς και η μαμά σταματούν να εργάζονται…! Παίζονται όταν θέλεις να διασκεδάσεις, όταν ψάχνεις να βρεις έναν τρόπο να επικοινωνήσεις, τις μέρες που νιώθεις χαρούμενος, ακόμα και τις μέρες που νιώθεις λιγάκι αδιάθετος.

Τα επιτραπέζια σε βοηθούν να κοινωνικοποιείσαι, να αναπτύσεις την ικανότητα της συγκέντρωσης, να έχεις καλύτερη μνήμη και να καλλιεργείς τη φαντασία σου!

Η Αλίκη στη Χώρα των Λέξεων!

Κυρίως όμως τα επιτραπέζια προσφέρουν ψυχαγωγία!

Και η Νέα μάρκα επιτραπέζιων παιχνιδιών ΖΙΤΟ!, υπόσχεται να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

«Η Αλίκη στη χώρα των λέξεων», είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ελληνικής έμπνευσης!

Η εταιρία Drawlab Entertainment δημιουργήθηκε το 2014, από τρεις παίχτες επιτραπέζιων παιχνιδιών που ήθελαν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα. Μετουσίωσαν την αγάπη αυτή, σε ολοκαίνουριες επιτυχημένες ιδέες παιχνιδιών. «Η Αλίκη στη χώρα των λέξεων» έχει την υπογραφή του Χρήστου Δαρσακλή και του Σπύρου Κορώνη στον σχεδιασμό του παιχνιδιού. Ο σχεδιασμός των γραφικών είναι και πάλι Ελλήνων σχεδιαστών, του Νίκου Ροβάκη και του Στέλιου Κούρτη.

Οι δημιουργοί, εμπνέονται αυτή τη φορά από το παραμύθι «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και τους θαυμαστούς, ιδιαίτερους χαρακτήρες του!

Οι θαυμαστοί χαρακτήρες του παιχνιδιού, “Η Αλίκη στη χώρα των λέξεων”!

«Η Αλίκη στη Χώρα των Λέξεων» είναι ένα διασκεδαστικό και παράλληλα εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων για όλη την οικογένεια!

Λίγα λόγια για την υπόθεση του παιχνιδιού:

«Η ιδιότροπη Κόκκινη Βασίλισσα, που κυβερνά τη Χώρα των Θαυμάτων, σας έχει καλέσει σε πάρτι για τσάι στους κήπους του παλατιού. Η Βασίλισσα θέτει συνήθως περίεργους κανόνες συζήτησης…

Όλοι πρέπει να ακολουθήσετε τους παλαβούς κανόνες της, λέγοντας λέξεις για συγκεκριμένα θέματα χωρίς να χρησιμοποιείτε τα απαγορευμένα γράμματα και με τον χρόνο να πιέζει! Διαφορετικά, θα σας διώχνουν από το πάρτι.

Ποιος είναι ο καλεσμένος που θα μείνει τελευταίος;

Το πλαστικό χρονόμετρο-τσαγιέρα!

«Η Αλίκη στη Χώρα των Λέξεων», πρόκειται για ένα παιχνίδι ρόλων, αφού ο κάθε παίκτης υποδύεται ένα χαρακτήρα του διάσημου παραμυθιού του Βρετανού συγγραφέα, Carrol Lewis, αλλά και ταχύτητας αφού η μουσική τσαγιέρα δεν πρέπει να σφυρίξει, πριν ο παίχτης δώσει τη απάντηση του!

Κυρίως όμως ευστροφίας, αφού κανείς δεν πρέπει να πει το απαγορευμένο γράμμα στη λέξη του!

Περιεχόμενα:

1 πλαστικό χρονόμετρο-τσαγιέρα, 60 κάρτες συζήτησης, 8 κάρτες χαρακτήρων, 8 κάρτες βαθμολογίας, 24 κάρτες γραμμάτων, 46 μάρκες, 1 βιβλίο κανόνων.

Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για 3 έως 8 παίκτες άνω των 7 ετών και η μέση διάρκεια παιχνιδιού είναι τα 25 λεπτά!

Η Αλίκη στην χώρα των λέξεων, επιτραπέζιο της Ζito!

Στόχος της εταιρίας ZITO! είναι να φέρει κοντά την οικογένεια, την παρέα και να σπάσει τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Με γνώμονα τις ανάγκες σας, η ΖΙΤΟ! προσφέρει διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια, τα οποία απευθύνονται σε παίκτες όλων των ηλικιών!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

6 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *