Μορτίνα
Παιδικό Βιβλίο

Η Μορτίνα ήρθε! Και έφερε μαζί της το Halloween!

ΜΟΡΤΙΝΑ
ΜΟΡΤΙΝΑ, μια ιστορία για να πεθάνεις από τα γέλια!

Η Μορτίνα είναι ένα καλοσυνάτο κορίτσι που ζει με τους «περίεργους» συγγενείς της! Η θεια Εκλίπουσα, ο παππούς Όλεθρος και ο αλμπίνος σκύλος της ο Μύθος, είναι μονάχα μερικοί από αυτούς! Έχει καιρό που νιώθει μεγάλη μοναξιά στην Ξεπεσμένη Έπαυλη (έτσι λένε το σπίτι της…) και πρέπει να σκαρφιστεί έναν τρόπο να δράσει, ώστε να σταματήσει επιτέλους, να βαριέται…

ΜΟΡΤΙΝΑ
ΜΟΡΤΙΝΑ, και ο φίλος φάντασμα!

Μήπως η βραδιά του Halloween, όπου όλα τα παιδιά βγαίνουν στη γειτονιά φορώντας τις τρομακτικές τους στολές, είναι η μεγάλη της ευκαιρία, για να κάνει καινούριους φίλους;

Φάρσα ή κέρασμα;

Έχετε δίκιο! Η Μορτίνα, δεν είναι ένα καθόλου συνηθισμένο κορίτσι; Η Μορτίνα είναι ένα κορίτσι… ζόμπι!

Η ΜΟΡΤΙΝΑ, μια ιστορία για να πεθάνεις από τα γέλια και η ΜΟΡΤΙΝΑ, και ο φίλος φάντασμα, είναι χαριτωμένες ιστορίες ντυμένες με πολλά λόγια, δεκάδες λεπτομέρειες και πληθώρα εικόνων σε ένα ζωηρό φθινοπωρινό σκηνικό!

Χάρη στην ιδιαίτερη εικονογράφηση τους  και τα χαρακτηριστικά τους χρώματα, όπως το πορτοκαλί, το μαύρο, το άσπρο και το μωβ, οι ιστορίες αυτές απεικονίζουν με μεγάλη επιτυχία τη διάθεση της γιορτής του Halloween!

ΜΟΡΤΙΝΑ

Παρόλο το μικρό τους μέγεθος, τα βιβλία αυτά, παρέα με τη γλυκύτατη ηρωίδα τους, απευθύνονται στους μικρους αναγνώστες που τους αρέσουν οι κάπως τρομακτικές ιστορίες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτές είναι στ’ αληθινά τρομακτικές!

ΜΟΡΤΙΝΑ

Η σειρά αποτελείται από τέσσερα βιβλία, που έως τώρα έχουν μεταφραστει σε είκοσι τρείς γλώσσες και είναι εικονογραφημένα από την Βarbara Cantini, την ίδια τη συγγραφέα!

Γιατί το προτείνω;

Τα βιβλία της Μόρτίνας, είναι μια ευχάριστη εισαγωγή στον ίσως παρεξηγημένο κόσμο του Halloween που για τα παιδιά φαντάζει για μια ακόμα φορά, όπως οι αγαπημένες τους Απόκριες! Και τίποτα κακό δεν έχει, λίγη ακόμα διασκέδαση εν έτη 2020!

Το Halloween γιορτάζεται το βράδυ στις 31 του μήνα, στην εκπνοή του Οκτωβρίου! Εκμεταλλευτείτε αυτή τη βραδιά, παρέα με τους αγαπημένους σας μικρούς αναγνώστες, τη ΜΟΡΤΙΝΑ, τους φίλους της και τους ιδιαίτερους συγγενείς της, διαβάζοντας τις διασκεδαστικές περιπέτειες τους, στην Ξεπεσμένη έπαυλη. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά τα παιδία σας, θα τις λατρέψουν!

Αναζητήστε και τα τέσσερα βιβλία από τις εκδόσεις ελληνικά γράμματα, στα βιβλιοπωλεία!

Χαρούμενο Halloween!!

Bρείτε εδώ όλα τα παιδικά βιβλία που προτείνει το www.mamakabariemai.gr!!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

4 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *