Εκπαίδευση,  Παιδικό Βιβλίο

Μικρή Βιβλιοθήκη για Νεαρά Ανήσυχα Πνεύματα ! Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Η “Μικρή Βιβλιοθήκη για Νεαρά Ανήσυχα Πνεύματα” από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, είναι το νέο ένα σημαντικό project του Μεταίχμιο που θα εμπλουτίζεται με 4 νέους τίτλους κάθε χρόνο!

Η νέα αυτή σειρά με βιβλία γνώσεων, είναι ένα πολύτιμο εγκυκλοπαιδικό εργαλείο, με την εγγύηση του Oxford University Press! Ειδικοί σε κάθε πεδίο γνώσης και επιστήμης, γράφουν με τρόπο κατανοητό που εισάγει τα παιδιά σε κάθε θέμα μέσα σε λίγες σελίδες!

1: Ο αόρατος κόσμος των μικροβίων… και η επίδρασή τους στη ζωή μας.

2: Τα μυστικά του σύμπαντος… και η θέση μας στο διάστημα.

3: Ρομπότ, γκάτζετ και τεχνητή νοημοσύνη… και πώς μεταμορφώνουν τον κόσμο μας.

4: Οι αιτίες και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής… και πώς να προστατέψουμε τον πλανήτη μας.

Κάθε βιβλίο περιλαμβάνει 150-200 έγχρωμες εικόνες( κόμικ στριπ, φωτογραφίες και διαγράμματα), καθώς επίσης γλωσσάρι και ευρετήριο!

Η σειρά, "Μικρή Βιβλιοθήκη για Νεαρά Ανήσυχα Πνεύματα", αποτελεί επέκταση της επιτυχημένης ομότιτλης σειράς της Oxford για ενήλικες που πλέον αριθμεί πάνω από 700 τίτλους και έχει μεταφραστεί σε 51 γλώσσες.

Απευθύνεται σε παιδιά από 9 ετών αγόρια και κορίτσια, αλλά και ως συμπληρωματικό εργαλείο για δασκάλους.

Με μια φράση “Το βιβλίο αυτό αξίζει να διαβαστεί γιατί… πρόκειται για μία μοντέρνα, συνοπτική σειρά γνώσεων για κλασικά αλλά και σύγχρονα θέματα με την εμπειρία και την εγγύηση της Oxford”.

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *