παιδικό βιβλίο, ο εγκέφαλός μας και πως λειτουργεί, εκδόσεις μεταίχμιο,
Παιδικό Βιβλίο

Ο Εγκέφαλος μας και πώς Λειτουργεί! Παιδικό βιβλίο, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Οι απορίες των μικρών μας παιδιών δεν έχουν τέλος!

Απο τί είμαστε φτιαγμένοι mamaka, τί είναι μέσα μας, πώς χτυπάει η καρδιά μας, τι είναι αίμα, γιατί δεν σπάνε τα κόκαλά μας;

Είναι άραγε εύκολο οι απαντήσεις που θα δώσω, να καλύψουν το φάσμα των ερωτήσεων τους, εμπεριστατωμένα και με σαφήνια;

💡Ο Εγκέφαλος Μας και Πως Λειτουργεί💡 είναι το ολοκαίνουργιο, εικονογραφημένο βιβλίο από τις @metaixmiobooks που εξηγεί στα παιδιά πώς δουλεύει το θαυμαστό όργανο, “ο Εγκέφαλός μας” και πόσα μπορεί να κατορθώσει!

Με τη βοήθεια του ξεναγού του βιβλίου, τη Σοφή Κουκουβάγια, οι μικροί μας αναγνώστες καταφέρνουν να κάνουν ένα χορταστικό και ιδιαιτέρως ενδιαφέρον ταξίδι, στα βάθη του εγκεφάλου τους!!

Πιστέψτε με, αυτό το ταξίδι δεν θα αφήσει κανέναν αδιαφορο!!

παιδικό βιβλίο, εκδόσεις Μεταίχμιο, ο εγκέφαλος μας και πως λειτουργεί

Είτε είσαι γονιός, παιδί ή κηδεμόνας, έιμαι βέβαιη οτι θα έχεις καιρό να περιπλανηθείς στις κρυφές γωνιές του μυαλού σου…

Το παιδικό βιβλίο, Ο Εγκέφαλός Μας και Πως Λειτουργεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο σε οδηγεί στους διαδρόμους της Βιολογίας, των Αισθήσεων, των Μηνυμάτων και της Όρασης, του Αποθηκευτικού χώρου, της Μάθησης και του Ύπνου, ανακαλύπτοντας μία μία, τις πτυχές του θαυματουργού σου εγκεφάλου!

Το βιβλίο, “Ο Εγκέφαλός μας και Πώς Λειτουργεί”, θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο e-shop των εκδόσεων Μεταίχμιο.

💙Τα Βιβλία Γνώσεων είναι από τα αγαπημένα μας, γιατί μας κάνουν ακόμα πιο Έξυπνους!!

Η έντονη εικονογράφηση καθοδηγει οπτικά, τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά στο δάσος της γνώσης, μέσα απο μονοπάτια που μόνον η ειδική εγκεφάλου Δόκτορ Μπετίνα Άιπ, συγγραφέας του βιβλίου και η καθηγήτρια εγκεφάλου Χόλι Μπρίτζ του τμήματος Κλινικών Νευροεπιστημών του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, μπορούν να κατορθώσούν.

💙Με το ΜΕΓΑΛΟ του μέγεθος και ανακαλύπτοντας αμέτρητες πληροφορίες στις 32 πολύχρωμες σελίδες του, τα παιδιά από 6 ετών θα μάθουν και θα ψυχαγωγηθούν δημιουργικά για ώρες!!

Γνωρίζατε ότι ο εγκέφαλος από τη στιγμή της γέννησης, διαθέτει ήδη σχεδόν όλους τους νευρώνες που θα έχει και στο μέλλον; Ο εγκεφαλός μας είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!

παιδικό βιβλίο, εκδόσεις Μεταίχμιο, ο εγκέφαλος μας και πως λειτουργεί
Ηλικία6-11
Σελίδες32
Περιγραφή του βιβλίου: Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να κάνεις ένα ταξίδι μέσα στον ίδιο σου τον εγκέφαλο; Τρελό, ε; Ο εγκέφαλός σου πρέπει να κάνει ένα σωρό δουλειές ταυτόχρονα – μοιάζει με μια πόλη γεμάτη ακούραστους εργάτες. Ακολούθησε λοιπόν την κουκουβάγια-καθηγήτρια, που θα σε ξεναγήσει μέσα στο ίδιο σου το μυαλό και θα σου εξηγήσει ένα σωρό πράγματα για τη μάθηση, τη μνήμη, τα συναισθήματα, την όραση, τον ύπνο, τον τρόπο που κάνουμε επιλογές και τόσα άλλα.
Ένα εικονογραφημένο βιβλίο γνώσεων, που με τρόπο ευχάριστο και γλώσσα κατανοητή εξηγεί στα παιδιά πώς δουλεύει ο εγκέφαλός μας και πόσα πράγματα μπορεί να κατορθώσει, πολλές φορές ταυτόχρονα.
παιδικό βιβλίο, εκδόσεις Μεταίχμιο, ο εγκέφαλος μας και πως λειτουργεί

➕ Εσείς, διαλέγετε για τους μικρούς σας αναγνώστες, βιβλία γνώσεων;;

💙Εμείς το απολαμβάνουμε!!

#metaixmiobooks#bibliagiapaidia#paidikabiblia#παιδί#παιδικόβιβλιο#βιβλιαγνωσεων#βιβλιαδραστηριοτητων#brainbooks

Ανακαλύψτε περισσότερα παιδικά βιβλία, στο mamakabariemai.gr!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *