Κέρδισέ Το,  Παιδικό Βιβλίο

Παιδικό βιβλίο! Ποιος αγαπάει τον δράκο; Από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Ποιος Αγαπάει τον Δράκο; Νέο παιδικό βιβλίο! Από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Τα βιβλία είναι η αδυναμία μου…

Είμαι σίγουρη, ότι τα αφιερώματα για αγαπημένα βιβλία, που έως τώρα έχετε διαβάσει στο MamakaBariemai.gr, σας έχουν ήδη υποψιάσει! Αυτό που για μένα είναι πλέον “πολιτική”, ίσως σε κάποιους από εσάς να φανεί παράδοξο, σε άλλους πάλι, αυτονόητο! 

Οι συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα και κάποιοι από εσάς έχετε συνηθίσει το βιβλίο να μη ξεφεύγει από τα στενά όρια του σπιτιού, της προσωπικής βιβλιοθήκης και της μοναχικής ανάγνωσης. Όμως, το βιβλίο θα πρέπει να είναι ακριβώς το αντίθετο! Να τρυπώνει με άνεση σε καινούρια σπίτια, για να χωθεί στις παλάμες των νέων, μικρών και μεγάλων αναγνωστών.

Για αυτούς τους απλούς, άλλα μεγάλους λόγους, θέλω να σας καλέσω σε έναν ακόμα διαγωνισμό βιβλίου του MamakaBariemai.gr! Να είστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι! 

Κέρδισε αυτό το παιδικό βιβλίο στο MamakaBariemai.gr στο instagram! Πάτησε εδώ!

❤️ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ; Από τις @psichogiosbooks, εκδόσεις Ψυχογιός!

"Ο δράκος περίμενε πώς και πώς αυτή τη μέρα όλη τη χρονιά, καθώς στο βασίλειο όπου ζει διοργανώνεται η ετήσια Γιορτή της Φιλίας! Όμως, όλοι του οι φίλοι έχουν πολλές δουλειές, και τον αφήνουν ολομόναχο και στεναχωρημένο. Μπορείς να μας βοηθήσεις ώστε να φτιάξει το κέφι του δράκου; Κούνησε το κεφάλι σου και ανοιγόκλεισε τα μάτια σου δύο φορές, αν θέλεις να δείξεις κι εσύ την αγάπη σου!"

“Η ακαταμάχητη, διαδραστική συνέχεια της αγαπημένης σειράς με τον δράκο, που σίγουρα θα γεμίσει την καρδιά σας με γλυκά και ζεστά αισθήματα φιλίας! “Παιδικό βιβλίο! Ποιος αγαπάει τον δράκο; εκδόσεις Ψυχογιός!

😉Αν θέλεις να το κερδίσεις… μπες στο προφίλ @mamakabariemai.gr στο instagram και κάνε…

💕LIKE τη φωτογραφία!
💕FOLLOW @mamakabariemai.gr & @psichogiosbooks
💕TAG όσους φίλους θέλεις!

💛EXTRA αν κάνεις STORY, με tag εμάς!

🧡Λήξη Διαγωνισμού: 01/08/2022
🧡Καλή σου επιτυχία!!

#psichogiosbooks#diavazopantou#mamakasgiveaways#diagonismos
#diagwnismos#Διαγωνισμός#διαγωνισμος#διαγωνισμοί#bookgiveaway

Η πλοήγηση είναι ασφαλής για μαμάδες και παιδιά.

Κέρδισε το παιδικό βιβλίο “Ποιος Αγαπάει τον Δράκο;” από το MamakaBariemai.gr στο instagram!

Πάτησε εδώ!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *