Σπουδαίοι Άνθρωποι ως Παιδιά Από τις εκδόσεις Ψυχογιός παιδικό βιβλίο
Παιδικό Βιβλίο

Παιδικό Βιβλίο: Σπουδαίοι Άνθρωποι ως Παιδιά! Από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Τι γνώμη έχετε για τα βιβλία που συμπυκνώνουν τη γνώση;

Στο βιβλίο Σπουδαίοι Άνθρωποι ως Παιδιά, τα παιδιά πρωτοσχολικής και όχι μόνο ηλικίας, θα γνωρίσουν σπουδαίους ανθρώπους από την εποχή που ήταν μικρά παιδιά, μέχρι που τελικώς έγιναν Διάσημοι!

Δεν είναι ένα απλώς αναγνωστικό βιβλίο. Πρόκειται για ένα “παιχνίδι” μνήμης και γνώσεων που διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα που έχετε διαβάσει!

Σπουδαίοι Άνθρωποι ως Παιδιά Από τις εκδόσεις Ψυχογιός παιδικό βιβλίο
Από το εσωτερικό του βιβλίου!

Οι Σπουδαίοι Άνθρωποι αφηγούνται στοιχεία του χαρακτήρα τους, της προσωπικότητάς τους και των κατορθωμάτων τους, αφήνοντας τους μικρούς αναγνώστες να ανακαλύψουν για ποιους πρόκειται!

Με σκληρόδετο εξώφυλλο και μεγάλη διάσταση το βιβλίο Σπουδαίοι Άνθρωποι ως Παιδιά, από τις εκδόσεις Ψυχογιός, εκτός από ένα υπέροχος τρόπος ψυχαγωγίας, είναι μια δεξαμενή γνώσεων!

Χαρίστε στους μικρούς σας αναγνώστες, αυτό το γεμάτο πληροφορίες βιβλίο για ατελείωτες ώρες ανάγνωσης και γνώσης!!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε ένα αντίτυπο του βιβλίου “Σπουδαίοι Άνθρωποι ως Παιδιά”, από το λογαριασμό mamakabariemai.gr στο INSTAGRAM!

Σπουδαίοι Άνθρωποι ως Παιδιά Από τις εκδόσεις Ψυχογιός παιδικό βιβλίο

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Νομίζεις ότι μπορείς να αναγνωρίσεις κάποιες από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του κόσμου βάσει κάποιων στοιχείων από την παιδική τους ηλικία; Αν ναι, άνοιξε το βιβλίο και δοκίμασε τις δυνάμεις σου! Είκοσι πέντε σπουδαίοι άνθρωποι περιμένουν να τους ανακαλύψεις: εφευρέτες, επιστήμονες, μουσικοί… Σου μιλάνε για τα παιδικά τους χρόνια, σου δείχνουν πώς ήταν τότε, με τι τους άρεσε να παίζουν και ποια ήταν τα ενδιαφέροντά τους, αλλά δε θα σου αποκαλύψουν το όνομά τους. Ο καθένας από αυτούς δίνει κάποια στοιχεία για να σε βοηθήσει να μαντέψεις ποιος είναι. Στη συνέχεια μπορείς να ανοίξεις το παραθυράκι και να δεις αν μάντεψες σωστά. Καλή επιτυχία!
Σελίδες48
Διαστάσεις22.2 x 28.6 cm
Σπουδαίοι Άνθρωποι ως Παιδιά Από τις εκδόσεις Ψυχογιός παιδικό βιβλίο

Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς του mamakabariemai.gr, εδώ!!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *