παιδικά βιβλία για το καλοκαίρι παραμύθια εκδόσεις i write
Παιδικό Βιβλίο

Τα Παραμύθια του Αυγούστου! Από τις εκδόσεις i Write.

Εσύ γνωρίζεις τα παραμύθια του Αυγούστου;

Οι εκδόσεις i Write, έχουν ιδιαίτερες προτάσεις για τα βιβλία που θα επιλέξεις για τις διακοπές, προτείνοντας σου φρέσκες ιστορίες, σε μικρά βιβλία γεμάτα χιούμορ, περιπέτειες και κοινωνικά μηνύματα!

Δύο από αυτές τις περιπέτειες, είναι τα παραμύθια του Αυγούστου!

Είναι αξιοσημείωτο πόσοι νέοι συγγραφείς βρήκαν την πνευματική τους στέγη στις εκδόσεις i Write! Εκείνες γνωρίζουν, πως να ενθαρρύνουν τις νέες ιδέες!

Μπες στην ιστοσελίδα των εκδόσεων i Write και διάλεξε τα δικά σου μοναδικά παραμυθία του Αυγούστου, ανάμεσα σε πολλούς πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς και εικονογράφους!

τα παραμύθια του Αυγούστου, παιδικό βιβλίο, παιδικά βιβλία, εκδόσεις i write, παιδί, καλοκαίρι, διακοπές

Βεν. Οι περιπέτειες μιας θαρραλέας πάπιας!

Ποιος δεν αναζητά την αληθινή φιλία, την ασφάλεια, την οικογενειακή θαλπωρή; Ο Βεν, το μικρό παπί, που έχασε την οικογένειά του πολύ νωρίς, θα αναγκαστεί στην αρχή να περιπλανηθεί και να έρθει αντιμέτωπος με κινδύνους, αποκτώντας όμως μοναδικές εμπειρίες. Σε αυτή την περιπλάνηση θα γνωριστεί με αρκούδες, με ανθρώπους, με μια κουκουβάγια, με την πολυλογού Γκρέτα, θα συναντήσει ακόμα και τους… γίγαντες της Πράσινης Κοιλάδας! Από όλα κάτι κερδίζει και δημιουργεί φιλίες, που είναι αυτό που τόσο ποθεί. Όμως, δεν θέλει τίποτα στη ζωή του να είναι δεδομένο. Κι όταν, επιτέλους, ξαναβρεί τους όμοιούς του; Θα σταματήσει την πορεία του; Ή θα κάνει άλλη επιλογή;
Σελίδες66
Διαστάσεις16 x 23 cm
τα παραμύθια του Αυγούστου, παιδικό βιβλίο, παιδικά βιβλία, εκδόσεις i write, παιδί, καλοκαίρι, διακοπές

Ο δρομέας Ρο!

Ο Ρο είναι ένα μικρό χταποδάκι που ανακαλύπτει την πρώτη μέρα στο σχολείο κάτι απρόσμενο στο μάθημα της αριθμητικής. Με τη στήριξη της μητέρας και της δασκάλας του, αλλά και με τη δύναμη της θέλησης που έχει, θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να γίνει δρομέας! Άραγε, θα τα καταφέρει;
Σελίδες24
Διαστάσεις16 x 23 cm
τα παραμύθια του Αυγούστου, παιδικό βιβλίο, παιδικά βιβλία, εκδόσεις i write, παιδί, καλοκαίρι, διακοπές

Ανακάλυψε περισσότερα παιδικά βιβλία για το καλοκαίρι στο mamakabariemai.gr!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *