Εναλλακτικός Τρόπος Ζωής

«Το Ράφι της Αγάπης»

“Το Ράφι της Αγάπης!” Αυτές τις γιορτές… ας κάνουμε το καλό για τα Παιδιά!

“Το Ράφι της Αγάπης”, δημιουργεί βιβλιοθήκες σε χώρους που φιλοξενούνται ασθενείς με χρόνιες παθήσεις αλλά και σε κοινότητες ευπαθών ομάδων!

Έως σήμερα, έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 5.000 τίτλους λογοτεχνικών βιβλίων και έχει παραδώσει βιβλιοθήκες, σε φορείς που υποστηρίζουν τους χρονίως πάσχοντες αλλά και σε σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η εθελοντική ομάδα “Το Ράφι της Αγάπης” ιδρύθηκε το 2017 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο πλαίσιο της Κοινωνικής Προσφοράς μέσω της Τέχνης.

Μέχρι και το 2019, “Το Ράφι της Αγάπης” πρόλαβε να δημιουργήσει βιβλιοθήκες………..

  • Στη Θεσσαλονίκη, Σύλλογος Ψυχικής Υγείας, Ξενώνας Καρκινοπαθών Θεαγενείου, Άρσις, 1ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας, Παιδικός Σταθμός.
  • Την Κατερίνη, Εκκλησιαστικό Γηροκομείο.
  • Τη Βέροια, Στέγη Τεχνών και Γραμμάτων Ημαθίας.
  • Το Βόλο, Ορφανοτροφείο Ίδρυμα Βόλου.

«Η Θεραπευτική Τέχνη» όπως και «Η Θεραπευτική Ανάγνωση» θεωρούνται δύο από τις εναλλακτικές ή και συμπληρωματικές θεραπείες που χρησιμοποιούνται από ψυχοθεραπευτές κατά τη θεραπευτική διαδικασία. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η χρήση της δημιουργικότητας μέσω της τέχνης, ώστε να βελτιωθεί η φυσική και ψυχοσυναισθηματική κατάσταση του ασθενή.

ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, τα βιβλία βοηθούν στη διαχείριση συμπεριφορών και συναισθημάτων, βελτιώνουν τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης και βοηθούν τον ασθενή να νιώσει ανακούφιση, από τον χρόνιο πόνο που προκαλούν οι ασθένειες;


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα “Αλλαξε Σελίδα- Το Ράφι της Αγάπης” στο Facebook!

Για επικοινωνία καλέστε στο 6944807076 ή στο e-mail : allaxeselida@gmail.com

Με την ενίσχυσή σας ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ, στηρίζετε την εξέλιξη αυτής της δράσης, δίνοντας την δυνατότητα σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό ασθενών, να αντιμετωπίσουν ευκολότερα τα χρόνια προβλήματα υγείας τους, οδηγώντας τους σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.


Αναδείξτε το έργο μας, μέσω των Εργαλείων Επικοινωνίας που διαθέτετε και προωθείστε το σκοπό μας, για να επιτεύξουμε περισσότερους στόχους μας!

Εμπνεύστρια και ιδρύτρια της εθελοντικής ομάδας «Το Ράφι της Αγάπης» είναι η ποιήτρια Ευδοκία Παυλίδου, η οποία ως ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά και άνθρωπος που γράφει βιβλία, υποστηρίζει και εφαρμόζει στη ζωή της, τη μέθοδο της Θεραπευτικής Ανάγνωσης.

Βοηθήστε μας, στην συνέχεια και εξέλιξη του έργου μας, ώστε “Το ράφι της Αγάπης” να στέκεται με ακόμη πιο ωφέλιμο τρόπο δίπλα στους ασθενείς! Με τη συλλογή βιβλίων για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες, θα κατορθώσουμε όχι μόνο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μέσω της ένταξης τους στην Θεραπευτική Ανάγνωση, αλλά και την σημαντική ενίσχυση της κοινωνικοποίησης τους!


Η ανάγκη για εθελοντισμό και ενίσχυση των βιβλιοθηκών στην Πατρίδα μας, παραμένει μεγάλη και χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας!

Το www.mamakabariemai.gr ΣΤΗΡΙΖΕΙ το Όραμα και τη Δράση της εθελοντικής ομάδας, “Το ράφι της Αγάπης”!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *