pacifier clip
Αρωμα Χριστουγέννων

@Babypacifierclip. Καλωσορίζoυμε τη νέα αισθητική στα αξεσουάρ των μωρών μας!

Αυτά τα φινετσάτα αξεσουάρ για μωρά, μας έχουν αφήσει άναυδούς! Πρόκειται για μία νέα μόδα που απέχει πολύ από τα συνηθισμένα και που για χρόνια κατακλύζουν την αγορά.

Είναι φτιαγμένα με χάντρες και κυρίως με αγάπη!

κλιπς πιπίλας μωρού

Η Ρέα, δημιουργός των @babypacifierclips, είναι ένα σύγχρονο νέο κορίτσι και μαμά της μικρής Μαργαρίτας! Λατρεύει τα παιδιά και πάντοτε αγαπούσε να φτιάχνει με τα χέρια της όμορφα δώρα για τους φίλους της. Αυτές οι δημιουργίες, σιγά σιγά μετατράπηκαν σε πανέμορφα αξεσουάρ, που τον τελευταίο χρόνο όλες οι νέες μαμάδες αναζητούν σαν τρελές!

Είναι νέα μόδα; Ή μια τάση που ήρθε και θα φύγει;

Αν με ρωτάτε, είναι μια καινούρια αισθητική που αγαπά τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, προτιμά τη σιλικόνη και αρνείται να  συνεργαστεί με το πλαστικό.

Οι διαλεγμένες χάντρες της @babypacifierclip είναι πιστοποιημένες και προσεγμένες μία μία! Είναι BPA-FREE, ενώ τα γουστόζικά ξύλινα διακοσμητικά της, είναι από πιστοποιημένο ξύλο σφένδαμου!

κλιπς πιπίλας μωρού

Όσο για την ποικιλία @babypacifierclip, είναι προνόμιο του κάθε πελάτη να μπορεί να διαλέξει μόνος του τα υλικά και τα χρώματα του αξεσουάρ του, μέσα από την συλλογή Materials των highlights στον λογαριασμό @babypacifierclip στο INSTAGRAM!

Περιηγηθείτε στη σελίδα της @babypacifierclip στο INSTAGRAM!

Τα @babypacifierclip είναι budget friendly, δηλαδή οικονομικά για την τσέπη κάθε μανούλας! Στέλνονται σε εσάς με πολυτέλεια, μέσα σε κουτάκια δώρου, έτοιμα να τα χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να στολίσουν τους δικούς σας μονάκριβους θησαυρούς, είτε διαμένετε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό.

Τα @babypacifierclip πωλούνται προς το παρόν, μέσω του λογαριασμού @babypacifierclip στο INSTAGRAM. Εκεί θα βλέπετε τα νέα της σχέδια και θα μπορείτε να συμμετέχετε σε μελλοντικούς διαγωνισμούς με έπαθλα τα ιδιαίτερα κλίπς πιπίλας, των μπρελόκ της καθώς θα μαθαίνετε για όλες τις φρέσκες ιδέες της!

κλιπς πιπίλας μωρού

Το όραμά της για το μέλλον, είναι να παραμείνει δημιουργική κάτω από τη στέγη του δικού της νέου εργαστηρίου στην πόλη της Λευκάδας και να δημιουργήσει τη δική της ομάδα συνεργατών που θα μοιράζεται το ίδιο πάθος για το παιδικό και όχι μόνον αξεσουάρ από ιδιαίτερα και υψηλής ποιότητας υλικά.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό της @babypacifierclip και κερδίστε ένα υπέροχο κλίπ πιπίλας, στο σχέδιο και στο χρώμα που επιθυμείτε!

Τι σημαίνει BPA; Για ποιο λόγο πρέπει να χρησιμοποιώ BPA-FREE προϊόντα.
Ο επιστημονικός όρος BPA σημαίνει Bisphenol A, δηλαδή μία χημική οργανική ένωση που χρησιμοποιείται ως πρόσθετο για την παραγωγή πλαστικών. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι σε αρκετές περιπτώσεις η χημική ένωση BPA, εισχωρεί από τις συσκευασίες στα τρόφιμα, στο νερό και δυστυχώς στον ανθρώπινο οργανισμό.
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη ευαισθητοποίηση του παγκόσμιου πληθυσμού για τις επιπτώσεις της BPA στον ανθρώπινο οργανισμό. Για τον λόγο αυτό υπάρχει έντονη προβολή και προώθηση προϊόντων BPA FREE.
κλιπς πιπίλας μωρού

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

5 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *