Εκπαίδευση

BACK TO SCHOOL… με Βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!

BACK TO SCHOOL… με Βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!

Γυρίζουμε στο σχολείο με σούπερ διάθεση, νέα βιβλία, καινούρια τετράδια και πολύχρωμη γραφική ύλη!!

Ποτέ δεν ξεχνάμε, τα BACK TO SCHOOL βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, με τα οποία θα πρέπει να εφοδιάσουμε τα παιδάκια μας, τις χαλαρές ώρες του απογεύματος!

15 Λεπτά Συγκέντρωση – Φύλλα δραστηριοτήτων για την ενίσχυση της προσοχής (για παιδιά προσχολικής ηλικίας).

Ανησυχείτε γιατί το παιδί σας αποφεύγει τη μαθησιακή διαδικασία; Αποσπάται εύκολα η προσοχή του; Παρουσιάζει δυσκολίες στην ακολουθία οδηγιών και στην ολοκλήρωση των εργασιών; Απαντάει παρορμητικά και συνεπώς λανθασμένα; 
Το επίπεδο της συγκέντρωσης ποικίλλει από παιδί σε παιδί. Όλα τα παιδιά όμως χρειάζονται την αναγκαία υποστήριξη και καθοδήγηση, για να ασκήσουν την ικανότητα της προσοχής που είναι απαραίτητη στη διαδικασία της μάθησης και στην οργάνωση του χρόνου τους. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένες δραστηριότητες, με τη μορφή φύλλων εργασίας, που στοχεύουν στην αύξηση του χρόνου διατήρησης της προσοχής σε ένα ερέθισμα και την καλλιέργεια δεξιοτήτων, όπως ο οπτικοκινητικός συντονισμός, η οπτική αντίληψη και μνήμη, η οπτική διάκριση, ο χωρικός προσανατολισμός. Το υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί στο σπίτι ή το σχολείο, δίνοντας τη δυνατότητα στα μικρά παιδιά, παράλληλα με την άσκηση των δεξιοτήτων τους, να περάσουν ευχάριστα και να εκφραστούν με τη ζωγραφική και το παιχνίδι!

Οι οθόνες δεν είναι για όλη την ώρα!

Παρόλο που οι οθόνες παίζουν πλέον πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, πρέπει όλοι, και κυρίως τα παιδιά, να βάλουμε ένα όριο στη χρήση τους. Το βιβλίο αυτό βοηθάει τα παιδιά και τις οικογένειες να κάνουν το πρώτο βήμα για να περιορίσουν τη χρήση των οθονών, να βρουν διασκεδαστικούς τρόπους για να περνούν την ώρα τους, μέσα από το παιχνίδι, την κίνηση, την οικογένεια και τους φίλους, αλλά και να κατανοήσουν πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος χωρίς οθόνες.
Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνονται πληροφορίες για τους ενήλικες σχετικά με τις επιπτώσεις της χρήσης οθονών, συμβουλές για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου και επιπλέον προτάσεις για δραστηριότητες χωρίς οθόνες! 

Μπες στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο και διάλεξε τα Back to school βιβλία του παιδιού σου, εύκολα και γρήγορα!

Γνωρίζετε τον Ντετέκτιβ Κλουζ! Όχι; Αυτή τη σχολική χρονιά, είναι ευκαιρία να αποκτήσετε τις περιπέτειες του, να διασκεδάσετε και να πάρετε Δώρο τετράδια με τον ήρωα της σειράς βιβλίων! Μόνο από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!

Βρες περισσότερες προτάσεις για παιδικά βιβλία στο mamakabariemai.gr!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *