Το happy της μαμάς, Μαθαίνω Μουσική Διασκεδάζοντας, εκδόσεις i write
Do It Yourself

DO IT YOURSELF βιβλία, από τις εκδόσεις I WRITE!

Τα βιβλία των εκδόσεων, i write, είναι οι δικές σου ιδέες σε βιβλίο! Δύο τέτοια βιβλία με καταπληκτικές ιδέες για εσένα και το μικρό σου παιδί, είναι οι πρακτικοί οδηγοί Do It Yoυrself!

Γιατί αυτά τα βιβλία ονομάζονται, Do It Yoυrself; Διότι μπορείς να εφαρμόσεις τις ιδέες τους μόνος σου, χωρίς τις γνώσεις ή τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία. Το μυστικό βρίσκεται στη ψυχαγωγία!

Το happy της μαμάς και Μαθαίνω Μουσική Διασκεδάζοντας, είναι χρήσιμα εγχειρίδια για γονείς αλλά και παιδαγωγούς που θέλουν να αντλήσουν φρέσκες, αγχολυτικές ιδέες απασχόλησης και να αναζητήσουν για τα παιδιά, διασκεδαστικούς τρόπους, διδασκαλίας της μουσικής.

Αυτοί οι πρακτικοί οδηγοί, είναι γραμμένοι από δύο γυναίκες που έχουν εμπνευστεί από κομμάτια της ζωής τους, τους μαθητές και την οικογένειά τους. Προτείνουν λοιπόν, έξυπνους και λειτουργικούς τρόπους διασκέδασης μέσα στο σπίτι ή έξω από αυτό, χωρίς κανένα κόστος και μετά μουσικής!

Το happy της μαμάς, Μαθαίνω Μουσική Διασκεδάζοντας, εκδόσεις i write
Το Happy της μαμάς!

Το Happy της μαμάς! (Επαυξημένη Έκδοση)

Μέσα στο «Το Happy της µαµάς» -που είναι τυπωµένο σε ανακυκλώσιµο χαρτί- θα βρεις απίθανες ιδέες για να περνάς υπέροχα µε τα παιδιά και την οικογένειά σου! Ιδέες πρακτικές αλλά και µερικές που θα σου δώσουν τροφή για σκέψη. Σίγουρα θα σε κάνουν happy.  Επίσης θα βρεις και τη µεγαλύτερη φάλαινα που µπήκε ποτέ µέσα σε ένα βιβλίο αλλά και τον άνθρωπο µε τα πιο πολλά ονόµατα. Το ονοµάσαµε «happy της µαµάς» αλλά µπορούν να το πάρουν και µπαµπάδες!

Το happy της μαμάς, Μαθαίνω Μουσική Διασκεδάζοντας, εκδόσεις i write
Από το εσωτερικό του βιβλίου!
Σελίδες144
Διαστάσεις 16 x 16 cm
Η συγγραφέας, Μαρία Αµανατίδου είναι happy! Τον περισσότερο καιρό τουλάχιστον. Είναι δηµοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός στη Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια. Αν ζεις στη Θεσσαλονίκη, σε έχει ξυπνήσει πολλές φορές µε µουσικές, αστεία και χρήσιµες πληροφορίες. Έχεις ακούσει τη φωνή της σε διαφηµίσεις, τηλεφωνητές και ντοκιµαντέρ. Στα χέρια σου κρατάς ένα βιβλίο που έφτιαξε παρέα µε τον πιο σηµαντικό «βοηθό» στη ζωή της, τον γιο της Πάρη.

Μαθαίνω Μουσική, Διασκεδάζοντας!

Το happy της μαμάς, Μαθαίνω Μουσική Διασκεδάζοντας, εκδόσεις i write
Μαθαίνω Μουσική, Διασκεδάζοντας!

Το διδακτικό αυτό μουσικό πακέτο «Μαθαίνω Μουσική, Διασκεδάζοντας», στοχεύει σε μία πολύπλευρη, σφαιρική και διασκεδαστική πρώτη επαφή με την μουσική! H πρώτη ενότητα αποτελείται από ένα πολύχρωµο µουσικό παραµύθι, που σαν στόχο έχει την παρουσίαση μουσικών οργάνων και αντίστοιχων δραστηριοτήτων, χρησιμοποιώντας ως βασικό εργαλείο τη σειρά των γραμμάτων της αλφαβήτου. Η δεύτερη ενότητα στοχεύει στην εκμάθηση βασικών μουσικών συμβόλων. Τα παιδιά μέσω του χρωματισμού και σχεδιασμού των μουσικών συμβόλων δημιουργούν το πρώτο τους τετράδιο μουσικής θεωρίας. Τέλος, η τρίτη ενότητα αποτελείται από μία εκπαιδευτική μουσική τράπουλα και συνοδευτικές οδηγίες χρήσης για δημιουργικό παιχνίδι. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με παιδικό λεξικό μουσικών όρων, δημιουργικές δραστηριότητες, φύλλα εργασίας και πιστοποιητικά βράβευσης, καθιστώντας τη μάθηση διασκέδαση. Και οι τρεις ενότητες αφορούν παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, γονείς και εκπαιδευτικούς, με ή χωρίς μουσικές γνώσεις.

Το happy της μαμάς, Μαθαίνω Μουσική Διασκεδάζοντας, εκδόσεις i write
Από το εσωτερικό του βιβλίου!
Σελίδες100
Διαστάσεις 16×23 cm
Η συγγραφέας, Κατερίνα Αθανασοπούλου ολοκλήρωσε την σχολική της πορεία στο Μουσικό Σχολείο Πατρών και κατόπιν φοίτησε στο Πανεπιστήµιο Μουσικών Σπουδών στην Αθήνα. Κατέχει διπλώµατα Σύνθεσης και Πιάνου από το Ευρώπιο Ωδείο Πατρών. Είναι µαέστρος χορωδιών µε διαρκή συµµετοχή στα µουσικά δρώµενα της Πάτρας και συνθέτης µουσικής θεατρικών παραστάσεων. Έχει υπάρξει µέλος Ευρωπαϊκής και Βυζαντινής Χορωδίας, Φιλαρµονικής Μπάντας και µουσικού σχήµατος. Είναι καθηγήτρια µουσικής στην πρωτοβάθµια και δευτεροβάθµια δηµόσια εκπαίδευση. Έχει συµµετάσχει και οργανώσει προγράµµατα ψηφιακής αφήγησης, παραδοσιακού τραγουδιού, περιβάλλοντος, αγωγής υγείας και πολιτιστικής θεµατολογίας. Συµµετέχει σε φεστιβάλ µουσικής και θεάτρου µε σχολικά και επαγγελµατικά σχήµατα. Εξακολουθεί να εµπλουτίζει τις ακαδηµαϊκές της γνώσεις παρακολουθώντας πανεπιστηµιακά µαθήµατα µουσικής εξ αποστάσεως σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύµατα όπως το Juilliard School και το Berklee College of Music.

Αναζητήστε περισσότερα βιβλία στο mamakabariemai.gr!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

2 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *