Video Book

Αυτά τα Χριστούγεννα, δείτε τα ΒΥΘΟΥΓΕΝΝΑ! Το παιδικό Video book με αφήγηση του Γιώργου Δ. Λεμπέση, που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!

O Γιώργος Δ. Λεμπέσης αφηγείται την αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του βυθού! Τώρα, τα “ΒΥΘΟΥΓΕΝΝΑ” έγιναν Video book!

Κάποιοι τείνουν να τον συγκρίνουν, με άλλους συγγραφείς ιστοριών του είδους του. Εγώ όμως θα τολμούσα απλώς να τον περιγράψω. Ο Γιώργος Λεμπέσης μοιάζει με διάττοντα αστέρα, όχι για την ιδιότητα της ταχύτητάς που διακρίνει το φωτεινό πεφταστέρι στον σκοτεινό ουρανό, αλλά για την ικανότητά του να στραφταλίζει, αφήνοντας πίσω του λάμψη και ΘΕΑΜΑ!

Mιας και ζούμε σε μία νησιωτική χώρα δεν θα ήταν δυνατόν ο συγγραφέας να μην εμπνευστεί από την πατρίδα του! Αυτός ο απερίγραπτος ελληνικός βυθός και τα ζωντανά του πλάσματα, έγιναν οι ήρωες και οι πρωταγωνιστές των ιστοριών του!

Μυστήριο τα Χριστούγεννα, μυστήρια κι αυτή η ιστορία. Μα πώς μπορεί να απαγορεύτηκαν οι γιορτές στη στεριά; Και με ποιον τρόπο θα βρει ο Βρασίδας ο αχινός τη μαγεμένη λύση;

«Πριν από περίπου δύο χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι είχαν ανάγκη όσο ποτέ από μια σφιχτή αγκαλιά. Τότε ήταν που γεννήθηκε ο Χριστός και τους έμαθε τον τρόπο. Τους μίλησε για την αγάπη και για το πόσο σπουδαίο είναι να κάνεις τον διπλανό σου χαρούμενο, πόσο υπέροχο είναι να μοιράζεσαι και να νοιάζεσαι για τους άλλους, και πόσο ευλογημένο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου. Κατάφερε να κάνει όλο τον κόσμο όμορφο και φωτεινό μόνο με μια αγκαλιά. Αυτό είναι τα Χριστούγεννα κι οι στεριανοί τα γιορτάζουν κάθε χρόνο, στολίζοντας την πόλη και τα σπίτια τους, κι ανταλλάσσοντας δώρα», είπε το τέρας, το οποίο για πρώτη φορά μιλούσε τόσο πολύ. Μια απολαυστική χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, γεμάτη μπουρμπουλήθρες!» Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου!

ΒΥΘΟΥΓΕΝΝΑ
Το εξώφυλλο του βιβλίου ΒΥΘΟΥΓΕΝΝΑ!

Ο συγγραφέας εξηγεί, γιατί πήρε την απόφαση να αναδημοσιεύσει τα “ΒΥΘΟΥΓΕΝΝΑ” σε Video book!

‘’Στα «ΒΥΘΟΥΓΕΝΝΑ», η ιστορία μας, αναφέρεται στην απαγόρευση των Χριστουγέννων στη στεριά και στην προσπάθεια των πλασμάτων του βυθού να τα αποκαταστήσουν! Όταν έγραψα, πριν κάποια χρόνια αυτό το παραμύθι, δεν μπορούσα να φανταστώ πως αυτή η “απαγόρευση” θα συνέβαινε στα αλήθεια… Φυσικά και δεν έχουν απαγορευτεί τα Χριστούγεννα, με την έννοια της ιστορίας και φυσικά αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι η ασφάλειά και η υγεία μας. Ωστόσο αποφάσισα να αναδημοσιεύσω φέτος αυτό το παραμύθι, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως σε κάθε δυσκολία υπάρχει πάντα ένας φωτεινός δρόμος να ακολουθήσεις. Αρκεί να πιστεύεις, να προσφέρεις και να αγαπάς! Μείνετε ασφαλείς, τηρείτε τους κανόνες και καλά ΒΥΘΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους !”

Γιώργος Δ. Λεμπέσης 

ΒΥΘΟΥΓΕΝΝΑ

Που να είχε προβλέψει με τη φαντασία του ο συγγραφέας, πως μερικά χρόνια αργότερα το βιβλίο του ΒΥΘΟΥΓΕΝΝΑ, θα ήταν πιο επίκαιρο από ποτέ…

Αυτές τις Άγιες ημέρες, οι μικροί αναγνώστες έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ, να τους καθοδηγήσουμε!

Έχοντας οδηγό την τεχνολογία, με την οποία τόσο βίαια αναγκάστηκαν να καταπιαστούν, δώστε τους υγιείς οπτικές και βοηθήστε τους να καταλάβουν γιατί ο κόσμος, τους τελευταίους μήνες κυλά πιο αργά. Λύστε τις απορίες τους και ετοιμαστείτε να κάνετε πιο διασκεδαστικά αυτά τα Χριστούγεννα!!

Γεμάτα με Πολύχρωμα ψάρια, Εορταστική ατμόσφαιρα και το Δίκαιο που πάντοτε Θριαμβεύει!!

ΒΥΘΟΥΓΕΝΝΑ

Καλά Χριστούγεννα από τον κεφάτο Βυθό έως ολόκληρο τον Κόσμο!!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

6 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *